Diensten

Hieronder vind u enkele van onze diensten, blader gerust door ons portfolio om te zien wat wij voor u kunnen betekenen.

Badkamers

BouwAlles is gepassioneerd in het realiseren van complete badkamers. Bekijk ons portfolio en ontdek een overvloed aan mogelijkheden, zoals wandgemonteerde kranen, vrijstaande baden en vloergemonteerde kranen. Bovendien bieden wij als uniek voordeel één bedrijf en één aanspreekpunt voor dit project, alles onder één dak.

Klik hier voor onze gerealiseerde badkamers

Keukens

BouwAlles heeft al vele keukens succesvol geïnstalleerd en voorbereid. Onze verantwoordelijkheden omvatten onder andere het verplaatsen van water- en elektriciteitsleidingen, stucwerk en de uiteindelijke plaatsing van de keuken. Bovendien hebben we ook diverse ombouwprojecten gerealiseerd, waarbij de keuken naadloos is geïntegreerd in het stucwerk van de muur.

Bekijk ons portfolio

Dakkapel

Het plaatsen van dakkapellen is voor ons team een fluitje van een cent. We leveren maatwerk en maken daarbij gebruik van hoogwaardig materiaal.

In ons portfolio kunt u enkele voorbeelden vinden, waaronder de binnenafwerking van een luxueuze slaapkamer met badkamer. Neem gerust een kijkje om een indruk te krijgen van ons vakmanschap.

Bekijk ons portfolio

Stucwerk, plafonds en isolatie

Laat uw stucwerk binnen en buiten professioneel verzorgen. Creëer bijvoorbeeld sfeer met verlaagde plafonds, inclusief de mogelijkheid voor spotverlichting. Profiteer van onze expertise in isolatie van zolders, tussenverdiepingen, en meer. Wij begeleiden u bij het verkrijgen van subsidie en zorgen voor een gedetailleerde factuur.

Tegelwerk

Lorem Ipsum dolor sit amet, consectetur. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Ontdek wat vakmanschap is

Ontdek het vakmanschap van BouwAlles en laat uw project tot leven komen. Bekijk ons portfolio en neem vandaag nog contact met ons op om uw droomproject werkelijkheid te maken!