BouwAlles

BouwAlles is een allround klusbedrijf dat samenwerkt met diverse freelancers, elk met hun eigen specialiteit. Ongeacht de omvang of complexiteit van de klus, niets is ons te veel.

Wie zijn wij?

Mijn naam is Dave Kessels van BouwAlles. In 2009 is BouwAlles ontstaan vanuit mijn persoonlijke ervaringen in de bouw- en kluswereld, waarbij ik vaak geconfronteerd werd met het ontlopen van verantwoordelijkheden en het gebrek aan duidelijke afspraken met het personeel en de klanten.

Door intensieve communicatie met zowel de klant als mijn medewerkers, zijn deze problemen nu verleden tijd. Wij streven naar perfectie in elke klus en we werken samen als een team!

Werkwijze

Na een uitgebreid oriëntatiegesprek maken we vaak gebruik van een groepsapp, waarin u als klant(en) bijna dagelijks de voortgang van het project kunt volgen en betrokken kunt zijn bij besluitvorming en eventuele wijzigingen.

Ontdek wat vakmanschap is

Ontdek het vakmanschap van BouwAlles en laat uw project tot leven komen. Bekijk ons portfolio en neem vandaag nog contact met ons op om uw droomproject werkelijkheid te maken!